[LUG] "default encoding for the user"

Дамјан Георгеивски penguinista at on.net.mk
Tue Nov 26 13:58:13 UTC 2002


> >Постојат како посебни unicode букви:
> >
> >	0400 CYRILLIC CAPITAL LETTER IE WITH GRAVE
> >	040D CYRILLIC CAPITAL LETTER I WITH GRAVE
> >
> >значи не треба подршка за комбинирање на карактери.
>
> A vo X tastaturata gi ima??

Ги нема директно - нема место на физичката тастатурата.
Како што реков во еден друг mail тоа може да се направи со Compose 
(Multi_key).-- 
Дамјан

	Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft 
product.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list