[LUG] "default encoding for the user"

Danko Ilik danko at on.net.mk
Thu Nov 28 09:07:34 UTC 2002


Дамјан Георгеивски wrote:

>прати му ги и букви "е" и "и" со цртичка, за да знае дека скоро ниеден 
>фонт ги нема. (освен, како што реков fixed unicode фонтовите од 
>Xfree).
>  
>
Му ги пуштив, не се грижи.

Ги имаше и уште еден фонт, векторски (оној во којшто ги немаше њ и љ :-))_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list