[LUG] До кај сме?

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Mon Oct 7 22:54:13 UTC 2002


Што се случува Глиша до кај е работава?.. дај да се собереме 
утре-задутре да донесеме по 200 денари и да почнеме да бркаме работа за 
регистрација... Го прегледа ли статутот некој?

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list