[LUG] Re: До кај сме?

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Thu Oct 10 10:27:37 UTC 2002


Можеме да се пријавиме бидејќи не ти бараат никаков документ .. ќе ја 
пополниме пријавата и ќе ја испратиме а и онака регистрацијата во тек е. :)

Сабота мене ми одговара.

ufo

Zlatko Trajceski wrote:

> Бидејќи сеуште не сме регистрирани како ќе се пријавиме?
>
>
> Инаку ако има шанси - ОК е - ќе се договориме на следниот состанок за 
> подготовки на саемот.
>
>
> Што викате за состанок после празник?
>
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list