[LUG] Re: До кај сме?

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Thu Oct 10 00:43:42 UTC 2002


Ангов Арангел wrote:
> НВО е скратеница од Невладина Организација. :)
> 
> Него стварно ако мислите дека можеме да стигнеме до ноември некако да се 
> претставиме на саем на невладини организации кажете побрзо... пошо 
> пријавувањето е уште денес и утре.
> 

Бидејќи сеуште не сме регистрирани како ќе се пријавиме?


Инаку ако има шанси - ОК е - ќе се договориме на следниот состанок за 
подготовки на саемот.


Што викате за состанок после празник?


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list