[LUG] Re: Полека со Subject-от

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Thu Oct 10 19:58:37 UTC 2002


Добро, на мејлинг листата името можеш да и го смениш во СС или Слободен 
Софтвер, а за веб сајт, мислам дека сите ќе се сложите дека мора да се 
направи нов.

ufo

Damjan Georgievski wrote:

>Па мислам дека mksoftver одговара за таа намена - видете кои се се
>членови и кажете ми кого да додадам.
>
>Сајтот исто мксофтвер.
>
>
>
>  
>

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list