[LUG] За собир

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Fri Oct 11 23:48:25 UTC 2002


Ви одговара ли Понеделник во 19.00, ни рано ни касно пошто 
претпоставувам на работа сте од сабајле па би завршиле некаде до 21.00. 
Ќе треба да се донесат по 150-200 денари од човек за да се платат 
судските трошоци поврзани со регистацијата на организацијата, да 
продискутираме нешто околу самеот на Невладини Организации и нашиот 
евентуален настап на него и барем да се поделиме во групи за да може да 
почне групата за локализација со работа со цел да имаме нешто повеќе за 
покажување на саемот.

ufo

P.S. реагирајте побрзо за да знаме дали одговара понеделник во 19.00

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list