[LUG] За името на организацијата и нешто за саемот

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Sun Oct 13 16:32:27 UTC 2002


Zlatko Trajceski wrote:

>
> Јас ќе гледам да се распрашам во министерството за правда утре пред 
> собирот - да се информирам за процедурата и колку е тешко да се 
> издејствува Македонија во името и потоа според тоа ќе одлучиме што ќе 
> правиме на собирот.
>
Заборавив - има ли некој кој ќе сака да дојде со мене - ту хелп ми?


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list