[LUG] За името на организацијата и нешто за саемот

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Oct 13 23:15:26 UTC 2002


Може и јас да задоцнам 5-10 минути ама ќе гледам да стигнам на време.

ufo

Damjan Georgievski wrote:

>>Да повторам за собирот - понеделник (14 октомври) - Пингвин Паб - 18ч.
>>
>>    
>>
>Јас ќе дојдам нешто покасно
>
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list