[LUG] За името на организацијата и нешто за саемот

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Sun Oct 13 23:43:54 UTC 2002


Јас нема да можам да дојдам. А, Златко, убаво од твоја страна што ќе 
прашаш за името. Чекај да прашам нешто. Сите испоодговоривте на мојот 
емаил во врска со името, а за саемот ќе каже некој нешто или утре на 
состанокот тоа?

Ацо

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list