[LUG] За името на организацијата и нешто за саемот

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Oct 14 12:52:31 UTC 2002


Zlatko Trajceski wrote:

>
> Јас ќе гледам да се распрашам во министерството за правда утре пред 
> собирот - да се

Ништо - не успеав - Ќе мора утре (вторник) :_(


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list