[LUG] За името на организацијата и нешто за саемот

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Oct 14 00:56:05 UTC 2002


Александар Савиќ wrote:
> Јас нема да можам да дојдам. А, Златко, убаво од твоја страна што ќе 
> прашаш за името. Чекај да прашам нешто. Сите испоодговоривте на мојот 
> емаил во врска со името, а за саемот ќе каже некој нешто или утре на 
> состанокот тоа?

Јас немам доволно информации за саемот - затоа утре да видиме што како - 
ќе се договориме - ќе биде точка на дневниот ред одма над разно :_))


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list