[LUG] Za registracijata

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Oct 15 07:39:12 UTC 2002


Вака вика Ристе:

Документите ги дадов кај правник. Би требало до утре да се заврши
работа, и он да ни даде финални инструкции.
Изгледа ќе треба некои потписи, доокументи, ова она.

Штом ќе добијам информации, ќе бидете известени.


БТЊ. Според него, за регистрација се чекало по месец дена.???

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list