[LUG] Za sostanokot...

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Oct 16 10:39:50 UTC 2002


Епа ок. Добро тогаш. :)

ufo


Georgi Stanojevski wrote:

>Уфо па добро бе не те лажам... чл. 16 од Законот за здруженија на граѓани и
>фондациите:
>
>Основачи на здружени на граѓани можат да бидат само полнолетни граѓани
>државјани на Р.М.
>
>и чл 17: Здружение на граѓани можат да основаат најмалку петмина полнолетни
>граѓани државјани на Р.М.
>
>А за во Извршен одбор, никаде не кажува колку си стар, за два месеца ќе
>бидеш полнолетен, тоа никој не го проверува.
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list