[LUG] Za registracijata

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 15 12:51:40 UTC 2002


On Tue, Oct 15, 2002 at 10:00:47AM +0200, Ivan Stojmirov wrote:

> Документите ги дадов кај правник. Би требало до утре да се заврши
> работа, и он да ни даде финални инструкции.
> Изгледа ќе треба некои потписи, доокументи, ова она.

Абе не требаше да правник да дадете ништо требаше само да земете дозвола од
министерството за името (а ми кажаа) дека давале без проблеми на сите. Toa
требаше веднаш да се среди.

А тоа за месец дена... месец дена по оснивачкото собрание мора да ги
поднесеме пријавите.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list