[LUG] Za registracijata

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Oct 15 15:50:35 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:
> On Tue, Oct 15, 2002 at 10:00:47AM +0200, Ivan Stojmirov wrote:
> 
> 
>>Документите ги дадов кај правник. Би требало до утре да се заврши
>>работа, и он да ни даде финални инструкции.
>>Изгледа ќе треба некои потписи, доокументи, ова она.
> 
> 
> Абе не требаше да правник да дадете ништо требаше само да земете дозвола од
> министерството за името (а ми кажаа) дека давале без проблеми на сите. Toa
> требаше веднаш да се среди.

Да не усложнуваме - само дозвола за името земете!!!!

Ако не јас ќе одам утре.-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list