[LUG] Za sostanokot...

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 15 12:54:48 UTC 2002


On Tue, Oct 15, 2002 at 05:16:43AM +0200, Zlatko Trajceski wrote:

> - GNOME локализацијата е почната - gnomk.sourceforge.net

Jaс ви пишамв мејл да ме стаите, и да ми објасните што и како е постапката.

> - OpenOffice - Ристе Пејов - покажа интерес за превод (мислам дека дури 
> и дел од преводот е готов)

Он треба тој фајл од 6000 збора да го подели на 10 дела(да го стави на њеб
некде) и секој да земе по еден дел да го допреведе.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list