[LUG] Za sostanokot...

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 15 12:59:09 UTC 2002


On Tue, Oct 15, 2002 at 05:16:43AM +0200, Zlatko Trajceski wrote:

> Предлог за друг собир во сабота (18 окт.) преку ден - дали се сложувате 
> и предложете тајминг. Тогаш ќе мора да се плати членарина.

Може и порано. Штом ќе биде името готово, ќе ги сменам сите документи да
стои Слободен Софтвер Македонија ќе треба да ги испечатиме, и непамтам дали
ви кажав копии од личните карти на оснивачите. 

И да Уфо, тебе сепак не те ставаме како оснивач, а во извршен орган никој
никаде не фигурира колку си стар таму ќе е остаиме. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list