[LUG] SSM Project Manager

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Tue Oct 15 21:28:09 UTC 2002> Јас и Ристе склопивме нешто како Проект менаџер (groupware tool). Го
> ставивме на еден сервер тука, па зирнете, ако мислите дека ќе ни заврши
> работа може комплетно да го средиме и да го користиме фултајм.
>
> http://macedonia.homelinux.org


Супер, прва лига. Ја сум за, ми се свиѓа. Практично, лесно, прегледно, наше.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list