[LUG] SSM Project Manager

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Oct 15 13:18:19 UTC 2002


Јас и Ристе склопивме нешто како Проект менаџер (groupware tool). Го
ставивме на еден сервер тука, па зирнете, ако мислите дека ќе ни заврши
работа може комплетно да го средиме и да го користиме фултајм.

http://macedonia.homelinux.org

l: test
p: test
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list