[LUG] За gnomk

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Oct 15 21:59:12 UTC 2002


За превод на GNOME:

http://gnomk.sourceforge.net/

мејлинг листата е gnomk-main at lists.sourceforge.net 
<mailto:gnomk-main at lists.sourceforge.net>, и би требало да ги добиете 
сите пораки досега откако ќе се сабскрајбувате.

Пред неколку дена пратив и .po датотека од преводот на Nautilus, земете 
ја тестирајте ја и кажите нешто ако недостасува пред да се аплодува.

http://developer.gnome.org/projects/gtp/status/gnome-2.0-core/ <--- На 
оваа адреса можете да ги најдете сите .po датотеки од GNOME Core.

Досега преведени се gnome-panel, gnome-terminal, Nautilus, gnome-games и 
толку мислам...
Стојмир нека прати листа пошто он е координатор и би требало да знае до 
каде е работата...

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list