[LUG] SSM Project Manager

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Wed Oct 16 13:23:36 UTC 2002


> п.с. Ни рекоа дека многу сме пцуеле ние двајца нa листава,
> прекини да му ебеш. :))
>

Aaa! Тоа си е опенсорс вокабулар. Не се прифаќа замерката, се по потреба. =]

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list