[LUG] SSM Project Manager

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Oct 16 08:12:51 UTC 2002


Кленои, ајде пракајте сите маил со саканиот јузер наме, ник нејм, име,
презиме, адреса тел, ово оно ... на ристеп ет нпк.ком.мк

И ај да се испарам додека стојмирот не дошол Ч)

За организација готоо е, се вика Слободен Софтвер Македонија
сеа идам да се видам со адвокатот.

Риц
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list