[LUG] SSM Project Manager

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 16 12:24:10 UTC 2002


On Wed, Oct 16, 2002 at 01:03:48AM +0200, Stojcev Darko wrote:

> > И мене ми се свиѓа, напраете јузери додајте ги проектите, ама наше дека е?
> ;)
> >
> 
> Па види шо убаво го превеле клен еден :)

Говедо едно скапано, па реков дека ми се свиѓа. ;)

п.с. Ни рекоа дека многу сме пцуеле ние двајца нa листава, 
прекини да му ебеш. :))

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list