[LUG] Molbata za min. za pravda

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Fri Oct 18 10:56:02 UTC 2002


Тешко дека ќе стигне молбата до 3 саат таму... Абе што не кажавте 
вчера... Ќе идев ја ама сеа неам Е**н денар у мене... Кај ќе стигнам до 
кај тебе па назад уџум си ...

ufo

Ivan Stojmirov wrote:

>Дечки,
>
>Има ли некој од вас слободен што би можел да ја однесе молбата у
>министерство.
>
>Како што разбрав, тие работеле до 3 саат. 
>А јас пред 4 не можам да излезам од работа.
>
>
>
>
>
>--
>Стојмир
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list