[LUG] Molbata za min. za pravda

Ivan Stojmirov ivans at npk.com.mk
Fri Oct 18 10:46:03 UTC 2002


Дечки,

Има ли некој од вас слободен што би можел да ја однесе молбата у
министерство.

Како што разбрав, тие работеле до 3 саат. 
А јас пред 4 не можам да излезам од работа.

--
Стојмир
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list