[LUG] Digest

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Sun Oct 20 00:19:12 UTC 2002


Zlatko Trajceski напиша:

 >
 > Инаку идејта на Дарко е многу добра.
 >
 >
Извини а за кој Дарко збориме :-) А што се случи со идејата за речникот?
Една-две пораки и толку. Тоа е премалку за толку голем зафат каков што
претставува изготвувањето на речник.
Еј, како помина состанокот? Нели беше договорен за во сабота?

Ацо_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list