[LUG] Digest

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Sun Oct 20 00:55:47 UTC 2002


On Sun, 20 Oct 2002 02:19:12 +0200, you wrote:

>Zlatko Trajceski напиша:
>
> >
> > Инаку идејта на Дарко е многу добра.
> >
> >
>Извини а за кој Дарко збориме :-) А што се случи со идејата за речникот?

Дарко (Спасовски) од погоре во тредов. За некој си речник се збори
сега и на њјуз (мислам дека не е за комп. термини), а и неодамна имаше
иницијатива на mk.comp.os.internet групата, гледам нешто и на
http://twins.pmf.ukim.edu.mk/recnik.htm

Се на се мислам дека тоа е еден голем проект и ќе мора многу луѓе да
бидат инволвирани и надвор од есесем.


Јас лично би помогнал во нешто такво, меѓутоа не не очекувајте многу
:_))


>Една-две пораки и толку. Тоа е премалку за толку голем зафат каков што
>претставува изготвувањето на речник.
>Еј, како помина состанокот? Нели беше договорен за во сабота?

Се откажа - ќе се сретнеме кога ќе ги имаме сите документи на рака -
почеток на следнава недела.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list