[LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO

Igor Petreski direktor at pcinfo.com.mk
Tue Oct 22 23:17:05 UTC 2002> -----Original Message-----
> From: lug-admin at lists.linux.net.mk
[mailto:lug-admin at lists.linux.net.mk] On Behalf
> Of Georgi Stanojevski
> Sent: Wednesday, October 23, 2002 1:06 AM
> To: lug at lists.linux.net.mk
> Subject: Re: [LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO
> 
> On Wed, Oct 23, 2002 at 12:20:23AM +0200, Zlatko Trajceski wrote:
> 
> > Може ли малку подетално за што ќе бидат предавањата - што во линукс?
> 
> Па предавaчите ќе се договорат. :)
> 
> Ама јас од тоа што го кажа Игор претпоставувам Office и начин на
снимање
> фајлови од дискета, на дискета...тоа барем учат на слични курсеви за
> Windows+основи на пермисии логирање, одлогирање...
> 
> Ваљда нема да ги учиш како bind да подесуваат.
[Igor] 
Па тука некаде е одговорот

Ајде утре да се видиме


> --
> Glisha
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list