[LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 22 23:06:09 UTC 2002


On Wed, Oct 23, 2002 at 12:20:23AM +0200, Zlatko Trajceski wrote:

> Може ли малку подетално за што ќе бидат предавањата - што во линукс?

Па предавaчите ќе се договорат. :)

Ама јас од тоа што го кажа Игор претпоставувам Office и начин на снимање
фајлови од дискета, на дискета...тоа барем учат на слични курсеви за
Windows+основи на пермисии логирање, одлогирање...

Ваљда нема да ги учиш како bind да подесуваат. 
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list