[LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Wed Oct 23 06:58:33 UTC 2002


и јас сум за!!!

единствена поединост што би сакал да прашам екое време од денот треба да
се одрзуваат овие предавања, јас сум за после 16ч. пошто до 16 сум
углаен на работа.

БТВ: 5 евра од слушател по час или како?

А за парите. .  може да земеме компјуте/и да се има еден во канцеларија
на ССМ, а ако остане нешто вишок нека покрие трошоци на предаваши,
(водо)инсталатори и слишни, а и малку подетално кој дел на линуџ треба
да се опфати . .  мислам 150 часа не се баш малу за најонсовни делови .
. дсајте нешто поише информации

On Wed, 2002-10-23 at 00:20, Zlatko Trajceski wrote:
> Georgi Stanojevski wrote:
> 
> >On Tue, Oct 22, 2002 at 10:22:32PM +0200, Igor Petreski wrote:
> >
> >  
> >
> >>Nekoi tepila imaat potrba od osnoven Linux kurs. Se raboti za fond od
> >>    
> >>
> >
> >Тепила? 
> >Јас сум за, знам да инсталирам линукс а под основи за Линукс незнам
> >што подразбираш но мислам дека знам. :)
> >
> >А тоа за плаќање е одлично да ни платат со компјутер(и) за ССМ...немора
> >предавачите ништо да земат или сите пари да отидат во ССМ - трошоци за
> >превоз...сепак уште не сме оформени(ЗЛАТКО,СТОЈМИР!!!) а ни треба 
> >средства. :)
> >  
> >
> Стојмир!!! - прати ми документацијата за да можам да се појавам во 
> министерството со полни раце!!
> 
> 
> 
> Јас сум за оваа работа - има ли и други? :_))
> 
> Може ли малку подетално за што ќе бидат предавањата - што во линукс?
> 
> 
> Иако мислам дека предавањето не е баш толку едноставна работа - има свои 
> компликации ама за паметни дечки како нас тоа не е проблем нали ;_)
> 
> 
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
> 

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list