[LUG] Uhu

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Oct 23 07:33:24 UTC 2002


Да му ебам пиперот.

Нешто ме заебава мејлинг листава. Не ми стигнаа пораките од вчера. Не
знам дали денес се средило.
Ниту една порака после онаа мојата за мин. за правда ми нема стригнато.

Златко, ај јави ми се на 293826. Ќе треба да ти ги дадам документите
лично, пошто треба потпишани да бидат.


Инаку за ова собирот, у врска со предавањата. Информирајте ме кога кје
биде.
--
Стојмир_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list