[LUG] За листата

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Oct 23 10:02:58 UTC 2002


On сре, 2002-10-23 at 11:56, Ангов Арангел wrote:
> Незнам што е проблемот ама ни ја не примив вчера ни една порака... Дај 
> видите средите ја листата таму.. Стојмир?? ...
> 
> ufo

Не е до листата.
mail серверот на linux.net.mk заебаваше.
Пред пола саат одеднаш ги примав сите пораки од вчера.


--
Стојмир
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list