[LUG] За листата

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Oct 23 09:56:06 UTC 2002


Незнам што е проблемот ама ни ја не примив вчера ни една порака... Дај 
видите средите ја листата таму.. Стојмир?? ...

ufo

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list