[LUG] Molbata za min. za pravda (pak)

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Oct 22 12:12:03 UTC 2002


Ivan Stojmirov wrote:
> Дечки,
> 
> Има ли некој од вас слободен што би можел да ја однесе молбата у
> министерство.
> 
> Како што разбрав, тие работеле до 3 саат. 
> А јас пред 4 не можам да излезам од работа.

Јас ќе пробам - прати ми ги потребните документи.


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list