[LUG] Molbata za min. za pravda (pak)

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Oct 22 17:39:35 UTC 2002


Што се случува сега? До каде е работава? Златко, ги однесе ли 
документите пиши ако има нешто ново...

ufo

Zlatko Trajceski wrote:

> Ivan Stojmirov wrote:
>
>> Дечки,
>>
>> Има ли некој од вас слободен што би можел да ја однесе молбата у
>> министерство.
>>
>> Како што разбрав, тие работеле до 3 саат. А јас пред 4 не можам да 
>> излезам од работа.
>
>
> Јас ќе пробам - прати ми ги потребните документи.
>
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list