[LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO

Igor Petreski direktor at pcinfo.com.mk
Tue Oct 22 21:36:07 UTC 2002


Еве ти и на кирилица, тоа ми е редовен потпис, а часови треба да се
држата на "возрасни", т.е. вработени на кои им ставиле линукс


Главен и Одговорен Уредник
Игор Петрески

Редакција ПЦИнфо+,
ул. Кукушка 15, 
1000 Скопје
тел. +389 2 109 280
факс.+389 2 131 585
urednik at pcinfo.com.mk
http://www.pcinfo.com.mk


> -----Original Message-----
> From: lug-admin at lists.linux.net.mk
[mailto:lug-admin at lists.linux.net.mk] On Behalf
> Of Georgi Stanojevski
> Sent: Tuesday, October 22, 2002 10:57 PM
> To: lug at lists.linux.net.mk
> Subject: Re: [LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO
> 
> On Tue, Oct 22, 2002 at 10:22:32PM +0200, Igor Petreski wrote:
> 
> > Nekoi tepila imaat potrba od osnoven Linux kurs. Se raboti za fond
od
> 
> Тепила?
> Јас сум за, знам да инсталирам линукс а под основи за Линукс незнам
> што подразбираш но мислам дека знам. :)
> 
> А тоа за плаќање е одлично да ни платат со компјутер(и) за
ССМ...немора
> предавачите ништо да земат или сите пари да отидат во ССМ - трошоци за
> превоз...сепак уште не сме оформени(ЗЛАТКО,СТОЈМИР!!!) а ни треба
> средства. :)
> 
> > stanav od "vcera" i ne bi sakal "stravot" od javen nastap da nekogo
od
> > vas razubedi da ne drzi casovi. Vprocem, SSM e i javna organizacija
> 
> A кому му се дражат часови--деца, секретарки, директори...
> 
> > Главен и Одговорен Уредник
> > Игор Петрески
> 
> :) Пораката на латиница, потписот на кирилица.
> 
> п.с. јебем ли ти message-id километарско.
> 
> --
> Glisha
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list