[LUG] Sakate rabota? REAGIRAJTE BRZO

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Oct 22 22:20:23 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:

>On Tue, Oct 22, 2002 at 10:22:32PM +0200, Igor Petreski wrote:
>
>  
>
>>Nekoi tepila imaat potrba od osnoven Linux kurs. Se raboti za fond od
>>    
>>
>
>Тепила? 
>Јас сум за, знам да инсталирам линукс а под основи за Линукс незнам
>што подразбираш но мислам дека знам. :)
>
>А тоа за плаќање е одлично да ни платат со компјутер(и) за ССМ...немора
>предавачите ништо да земат или сите пари да отидат во ССМ - трошоци за
>превоз...сепак уште не сме оформени(ЗЛАТКО,СТОЈМИР!!!) а ни треба 
>средства. :)
>  
>
Стојмир!!! - прати ми документацијата за да можам да се појавам во 
министерството со полни раце!!Јас сум за оваа работа - има ли и други? :_))

Може ли малку подетално за што ќе бидат предавањата - што во линукс?


Иако мислам дека предавањето не е баш толку едноставна работа - има свои 
компликации ама за паметни дечки како нас тоа не е проблем нали ;_)


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list