[LUG] Uhu

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Oct 23 13:14:27 UTC 2002


On сре, 2002-10-23 at 14:36, Georgi Stanojevski wrote:
> On Wed, Oct 23, 2002 at 09:33:24AM +0200, Ivan Stojmirov wrote:
> 
> > Златко, ај јави ми се на 293826. Ќе треба да ти ги дадам документите
> > лично, пошто треба потпишани да бидат.
> 
> Кои треба да бидат потпишани на записникот и на изјавите знаеш дека не се
> потпишуваш ти...на све друго ти.
> 

Тоа не е битно моментално.
Јас мислев на барањето. Имам тука три примероци кои чекаат да бидат
однесени во министерство за правда.

После следува другото. Нели?
--
Стојмир
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list