[LUG] Uhu

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 23 15:33:28 UTC 2002


On Wed, Oct 23, 2002 at 03:14:27PM +0200, Ivan Stojmirov wrote:

> Тоа не е битно моментално.
> Јас мислев на барањето. Имам тука три примероци кои чекаат да бидат
> однесени во министерство за правда.
> 
> После следува другото. Нели?

Да да, мислев за таму да не ви бараат нешто од другиве документи.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list