[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Blagoja Gjakovski agitator at freemail.org.mk
Thu Oct 31 20:56:27 UTC 2002


>одпоручек),..а мене и Уфо од 8
до 13 некој ако може да не
замени...пошто 
>јас сум цела оваа недела
болен и барем тие два дена да
полежам малку, а 
>Уфо оцабајле доаѓа на
предавања (он што ги држи) и
после од 13 е на школо

Debel, cel zivot go preleza be zatoa si tolkav :)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list