[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Thu Oct 31 18:13:27 UTC 2002


На сре, 30 окт 2002, Stojcev Darko напиша:

> > Момци, можено е да треба да се предава и во Сабота и Недела. Па ако може
> > некој од тие што неможат преку недела да дојдат да ни помогнат...т.е да не
> > заменат.
> 
> Кој термин? Во колку саат? И на која тема? Јас ќе можам.

Ако се предава сабота и недела тоа ќе бидат први два дена на нови групи.
Значи прозорци, отварање затварање програми, кеди работа со тастатура,
работа со маус, работа со konqueror и терминал...За два дена ние толку
завршивме.

Новица рече дека во сабота сто посто неможе пошто има испит(он е
одпоручек),..а мене и Уфо од 8 до 13 некој ако може да не замени...пошто 
јас сум цела оваа недела болен и барем тие два дена да полежам малку, а 
Уфо оцабајле доаѓа на предавања (он што ги држи) и после од 13 е на школо
(каде му држат предавања) и он малку да поспие...за идната недела пак јово на
ново.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list