[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 30 20:04:11 UTC 2002


Момци, можено е да треба да се предава и во Сабота и Недела. Па ако може
некој од тие што неможат преку недела да дојдат да ни помогнат...т.е да не
заменат.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list