[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Wed Oct 30 21:53:35 UTC 2002


> Момци, можено е да треба да се предава и во Сабота и Недела. Па ако може
> некој од тие што неможат преку недела да дојдат да ни помогнат...т.е да не
> заменат.

Кој термин? Во колку саат? И на која тема? Јас ќе можам._______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list