[LUG] sugar

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Tue Sep 3 23:23:23 UTC 2002> Абе, ќе каже некој кога е, каде и што како околу предавањето на ГНУ
> гостинот?

За тоа се дискутираше на Линукс собирот, требаше да дојдеш па да дознаеш!
Точен датум на неговото предавање незнам да ти кажам, меѓутоа знам дека ќе
го презентира неговиот сопствен GNU проект, GNU Bayonne, некој вид на
апликациски софтвер за PSTN (Public Switched Telephone Networks, или по
нашки, програма за фиксна телефонија).

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list