[LUG] sugar

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Wed Sep 4 09:15:27 UTC 2002


Во својата последна порака, Darko Stojcev напиша:

| За тоа се дискутираше на Линукс собирот, требаше да дојдеш па да дознаеш!

Аха, да речеме дека не сум можел од некои причини... 

Ќе се најде некој волен да објасни? 

-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list