[LUG] sugar

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Sep 4 09:42:55 UTC 2002


Вака на брзинка, Шугар доаѓа утре значи во Петок или Сабота вечер планирам
средба најверојатно во Penguin Pub.
Ќе ве известам за точниот датум и време најбрзо што можам.

Поздрав,
ufo

----- Original Message -----
From: "Novica Nakov" <novica at bagra.net.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: Wednesday, September 04, 2002 11:15 AM
Subject: Re: [LUG] sugar


> Во својата последна порака, Darko Stojcev напиша:
>
> | За тоа се дискутираше на Линукс собирот, требаше да дојдеш па да
дознаеш!
>
> Аха, да речеме дека не сум можел од некои причини...
>
> Ќе се најде некој волен да објасни?
>
> --
> Новица
>
> Брат за брат, сирење за ганџа.
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list