[LUG] ExpoCom

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Sat Sep 7 10:26:34 UTC 2002


На пет, 06 сеп 2002, Darko Stojcev напиша:

> > Нели влезот беше слободен? Неможе на список да не има по име? Мислам не е
> > битно ако си ти таму.
> >
> 
> Каков список бе? Не делат сирење и пиперки таму, саем е тоа. А чим мислиш
> дека не е битно Уфо да биде таму, пробај сам да влезеш..Уфо доста се
> изнамачи за да овозможи членовите на оваа листа да добијат слободен влез, за
> кој сите останати смртници треба да платат 120 евра, можеш бар малце да го
> цениш тоа.

Идиоту, ај препрочитај ја пак мојата порака!

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list