[LUG] ExpoCom

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Fri Sep 6 20:12:15 UTC 2002


> Нели влезот беше слободен? Неможе на список да не има по име? Мислам не е
> битно ако си ти таму.
>

Каков список бе? Не делат сирење и пиперки таму, саем е тоа. А чим мислиш
дека не е битно Уфо да биде таму, пробај сам да влезеш..Уфо доста се
изнамачи за да овозможи членовите на оваа листа да добијат слободен влез, за
кој сите останати смртници треба да платат 120 евра, можеш бар малце да го
цениш тоа.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list