[LUG] Statut

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Mon Sep 16 23:52:01 UTC 2002


Во својата последна порака, Vasko Mitanov напиша:

| |биде и слободниот GNU софтвер. Да ставиме "затворен" или "сопственички" 
| 
| комерцијален мене највише ми асоцира на затворен+сопственички, а ако
| ставиме затворен, може да биде и freeware а сопственички е и под ГПЛ

Абе зборов ни прави премногу проблеми. Да прочепкаме по речници и да
прашаме некој стручен.

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list